Про секс-залежність Тайсона написали книгу

9 лютого 2015, 13:58

Колишній менеджер та давній друг боксера Майка Тайсона Рорі Холловей, вважає, що досягти спортивних вершин тому завадила залежність від сексу.

Він написав книгу про те, як панькався з Майком, мов із неслухняним дитям, намагаючись утримати його від злягань із кожною зустрічною. На думку Холловея, звинувачення у зґвалтуванні та тюремне ув’язнення були просто невідворотні.

Свою книжку колишній менеджер назвав "Приборкуючи звіра: Нерозказана історія Майка Тайсона", пише "The Mirror".

"Я знав, що не існує людини, котра могла б спинити його на рингу. Єдина причина, чому він не зміг стати найкращим – це його слабкість до жінок. Кожне його рішення ґрунтувалося на жінках та сексі", - зазначає автор.


"Випадку зі зґвалтуванням було не уникнути. Я дивуюся, чом більше дівчат не висунуло проти нього обвинувачень", - каже Холловей.

Навіть коли Тайсона запроторили за ґрати, до нього на побачення все одно вишикувалася черга з жінок, свідчить Рорі. Вони люблять поганих хлопців, а Майк вибудував собі репутацію найгіршого.

Причина схибленості Майка на сексі та жінках криється в його непростому дитинстві. Нагадаємо, сам боксер нещодавно розповів, що в 7 років став жертвою ґвалтівника.

Екс-менеджер написав книгу спогадів про Майка Тайсона та його секс-залежність

Звичка не пропускати жодної спідниці та нездатність бути комусь вірним зруйнувала стосунки Тайсона з супермоделлю Наомі Кемпбелл. Як згадує Холловей, ці двоє зустрілися на одній із вечірок.

"Я був там, щоби оберігати Майка від халеп, робив свою звичайну справу няньки, аж раптом глянув, а він балакає з тією дівчиною. Я протер очі. Це була Наомі Кемпбелл", - розповідає екс-менеджер Тайсона.

"Майк каже, що йде до вбиральні. Далі за ним суне Наомі, а я стою зовні, тримаючи їхні напої. Гості підходять, а я їм кажу: "Вбиральня зайнята", - пригадує він.

Бурхливий роман закінчився, коли Кемпбелл заскочила Тайсона з іншими дівчатами в готельному номері. Зі слів Холловея, хоча то був 29-й поверх, розлючена супермодель, "наче Жінка-кішка", перелізла з одного балкону на другий.

Окрім жінок, Тайсон був одержимий вогнепальною зброєю. Колишній менеджер боявся, щоби не сталося лиха.

Також він пише проте, як змінила боксера тюрма, як у нього почалися проблеми з алкоголем та наркотиками, як його спіткало банкрутство. Водночас автор змальовує Майка як добросердечну й харизматичну, дуже щедру людину.

Майк Тайсон "повісив рукавички на цвях" у 2005-му. Холловей підкреслює, що зберігав його секрети довгих 10 років, а написати книгу вирішив через несправедливі звинувачення в розтраті грошей колишнього клієнта і друга.

Нагадаємо, в останні роки Тайсон заявив про себе ще й як актор. Нещодавно ж він записав пісню разом із Мадонною.

Фото з Instagram Майка Тайсона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів