Джолі відкрила центр для боротьби з сексуальним насиллям

11 лютого 2015, 15:57

Голлівудська актриса і посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі взялася допомагати жінкам, які зазнали сексуального насилля в зонах бойових дій.

Дружина Бреда Пітта відкрила в Лондоні спеціалізований центр для таких жінок, повідомляє "Hello Magazine".

Разом з Джолі у церемонії відкриття центру при Лондонській школі економіки взяв участь колишній міністр закордонних справ Великобританії Вільям Хейг.

"Я схвильована, коли думаю про всіх тих студентів, які наступного року навчатимуться в новому центрі. Немає стабільного майбутнього для світу, в якому злочини проти жінок залишаються безкарними", - зауважила Анджеліна.


Джолі активно допомагає жінкам по всьому світу

"Нам потрібно нове покоління освіченої молоді з допитливим розумом і свіжою енергією, які готові не тільки сидіти в класі, але й вийти на арену судових засідань і мати вирішальні аргументи", - додала актриса.

Новий центр "Центр з проблем жінок, миру і безпеки" стане однією з структур Лондонської школи економіки. Її експерти будуть збирати дані, а також пропонувати шляхи вирішення відповідної проблеми. Студенти університету також зможуть вибрати для вивчення спеціалізацію і дисципліни, пов'язані з боротьбою з сексуальним насильством.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі стала послом доброї волі ООН ще у 2001-му році. У 2005-му актриса була удостоєна Гуманітарної премії ООН.

Фото з Facebook, присвяченого Анджеліні Джолі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів