Звєрєв зібрався на "Євробачення" від Росії

12 лютого 2015, 16:01

Російський стиліст і шоумен Сергій Звєрєв заявив, що хоче представляти Росію на "Євробаченні".

Артист впевнений, що він принесе перемогу своїй країні, пише "Супер.ру".

Як виявилося, ідею поїхати на "Євробачення" Звєрєву підкинув Філіп Кіркоров.

"Філіп казав: якщо я поїду - це буде супер! Він насправді мені давно про це говорив: "У тебе хіти пішли - "Алла", "Dolce&Gabbana", "Ради тебя". Що ти сидиш? Тобі потрібно на "Євробачення" їхати і виступати!" - заявив Сергій.


"Але, на жаль, у мене тоді був щільний графік, мені було не до цього. Не було ніяких сил і бажання їхати. А через рік мені посипалися пропозиції від інших країн. Зараз, наприклад, на мене вийшли дві країни з уже готовими піснями і пропонують їхати за них виступати. Але я відмовився - я готовий представляти на "Євробаченні" тільки Росію", - додав артист.

Звєрєв впевнений, що переможе на "Євробаченні". Якщо поїде, звісно

А півтора місяці тому знайомі продюсери також натякнули Звєрєву, що він може їхати на пісенний конкурс.

"Якщо поїду на "Євробачення", то буду там сенсацією, тому що ці "білки", які там виступають - вони, звичайно, молодці, але це не сенсація. Там потрібна крута зірка! Ні в кого немає шансів проти мене!" - впевнений Сергій.

Щоправда, покищо шоумен заяву на участь не подавав.

До слова, цього року серед кандидатур представляти Росію на "Євробаченні" такі артисти, як Сергій Лазарєв, співачка Жасмін та переможці кількох вокальних шоу.

Нагадаємо, "Євробачення-2015" пройде з 19-го по 22 травня у Відні - столиці Австрії, перемогу якій торік принесла Кончіта Вурст.

Україна цього року у пісенному конкурсі участі не братиме.

Фото з Instagram Звєрєва

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів