Зірка "Любов і голуби" не шкодує, що йому заборонили в'їзд в Україну

13 лютого 2015, 12:09

Російський актор Олександр Михайлов, який так затято підтримував "ЛНР", прокоментував заборону СБУ щодо його в'їзду на територію України.

Зірка "Любов і голуби" запевнив, що не шкодує ані про те, що виступав у Луганську, ані про те, що тепер не зможе приїжджати в Україну.

"Я роблю свою справу. Справді, я був в Луганську, Первомайську, Краснодоні. Люди (там) переживають важкий момент. Не шкодую, що з'їздив. І не шкодую, що мене позбавили в'їзду", - сказав Михайлов "Известиям".

Актор також зауважив, що його акції не мали політичної складової. Михайлов також уточнив, що найближчим часом він не планував нові виступи в "ДНР" і "ЛНР".


Михайлов не шкодує, що підтримує бойовиків з "ЛНР"

Як відомо, 12-го лютого СБУ заборонила в'їзд на територію України російському акторові Олександру Михайлову у відповідь на звернення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Артистові закидають виступ перед бойовиками в окупованому Луганську та відкриту підтримку сепаратистів та їхнім діям на окупованій території, що становить загрозу державній безпеці України.

"Відповідно до закону України "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства" СБУ було прийнято рішення заборонити в'їзд на територію України громадянину РФ Михайлову терміном на 5 років", - уточнив голова Нацради Юрій Артеменко.

Нагадаємо, наприкінці минулого року Михайлов виступив у Луганській філармонії й заявив, що він "такий самий "колорад", як і ви".

Фото "Рускино"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів