Холлі Беррі порівняла пластику з наркотиком

16 лютого 2015, 14:09

Американська акторка Холлі Беррі відчуває на собі тиск щодо того, що жінка її професії, мовляв, просто мусить поліпшувати свою зовнішність за допомогою пластики.

Проте 48-річна зірка вважає, що старішати треба природно і красиво.

Холлі Беррі за красиве старіння

Про це вона заявила "Yahoo! Beauty", пише "Contact Music".

"Це тиск… Коли ти бачиш, як усі навколо це роблять, бувають миті, коли думаєш: "Мені теж треба робити те саме, щоби вижити в цьому бізнесі?", - поділилася Холлі.


"Мені завжди хтось дає поради: "Знаєш, якби то просто зробила трошки цього і трошки того, оце підтягла, тоді було б трошки краще". Це ніби "крек", який люди намагаються тобі штовхати. Таке відчуття", - зізналася акторка.

Зі слів Беррі, вона мусить постійно нагадувати собі, що справжня краса не зводиться до зовнішності. За взірець красивого старіння Холлі має свою колегу Джейн Фонду.

"Я просто хочу завжди виглядати собою, навіть якщо це буде старша версія мене. Я думаю, коли ти робиш із собою багато всіх цих косметичних штук, то з часом стаєш кимось іншим", - зазначила вона.

"Нам треба покінчити з бажанням виглядати так, як було десятиріччя тому. Треба припинити цього жадати", - підкреслила Холлі.

Нагадаємо, в Беррі є секрет використанні парфумів: вона бризкає їх собі між ноги.

Фото з Facebook-сторінки, присвяченої Холлі Беррі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів