Стів Тайлер розповів, як рюмсав під час пологів доньки

16 лютого 2015, 14:53

Фронтмен гурту "Aerosmith" Стівен Тайлер розповів про передчасні пологи своєї донечки Лів.

Щасливий рок-дідусь опублікував у своєму Facebook зворушливе фото з пологового будинку та поділився емоціями від появи другого онука.

"Коли мені зателефонували, що Лів Тайлер народжує, я розплакався, наче дитина. Я негайно покинув усе й помчав в аеропорт, аби потрапити на найближчий рейс..." - почав оповідь Стівен.

Стівен Тайлер має фото з пологів доньки Лів

"Коли я приземлився, то зателефонував мої дочці Мії Тайлер, яка була поруч з Лів. І вона продовжувала розповідати мені все, що відбувається, хвилина за хвилиною: "Поспішай, дитина вже на підході!". Я встиг саме вчасно, перш ніж мій другий онук з'явився на світ. Це був ще один момент життя для мене", - додав щасливий дідусь.


Бойфренд Лів Тайлер, Дейв Гарднер також не залишив поза увагою народження сина. В День всіх закоханих татусь виклав перший знімок з малюком.

Коханий Лів показав першу світлину з малюком. Правда, лише з його ручкою

"Наше малятко прибуло... Гарний хлопчик.. З Днем Святого Валентина", - привітав Гарднер знімком, де новонароджений син тримає його за палець.

Нагадаємо, Лів Тайлер народила другого малюка дещо передчасно - хлопчик з'явився на світ на шість тижнів раніше, ніж очікувалося.

Як відомо, Від попереднього шлюбу в Лів уже є 10-річний син Майло. У Дейва – 7-річний син Грей.

Фото з Facebook Стіва Тайлера та Instagram Дейва Гарднера

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів