Андрій Губін шокував фанатів своїм виглядом. ФОТО

16 лютого 2015, 16:20

Колись популярний, а нині геть забутий російський співак Андрій Губін знову опинився в центрі уваги ЗМІ.

Приводом став шокуючий вигляд артиста: 40-річний Губін дуже сильно постарів.

Фотографію з колись кумиром дівчат виклали в Instagram дві туристки з Росії.

Андрій Губін сильно змінився

Судячи з підписів під знімками, дівчата нещодавно перестріли Андрія в Шарм-ель-Шейху. Причому, впізнали співака не одразу, а лише коли прямо запитали: чи він дійсно Губін.


Андрій Губін понад десять років не з'являється на сцені, не відвідує світські заходи і не виходить на зв'язок з колишніми колегами по цеху, пишуть "Дни.ру".

Про життя співака ходили різні чутки, проте Андрій і сам не раз зізнавався: він пройшов практично все - від алкогольних вечірок, марихуани та лікування в психіатричній клініці до пошуків душевного спокою в компанії буддистських ченців.

Співак вже понад 10 років не виходить на сцену

А в далекому 2008-му році в інтерв'ю Губін визнав, що в нього творча криза.

"На жаль, нічого в моєму житті особливого не відбувається. Я абсолютно нічим не займаюся. Крім того, що багато читаю. Переважно, мій вибір падає на російську літературу. Подобається мені Пєлєвін, Глухівський. Але, в основному, я думаю. Дуже багато думаю. Це загальні філософські роздуми. Наприклад, про те, як світ влаштований. Про кризу фінансову думаю, про людей думаю, які все це переносять", - говорив тоді Андрій.

Як пише Вікіпедія, Губін покинув велику сцену, бо має серйозні проблеми зі здоров'ям. На початку 2000-х йому був поставлений діагноз - лівостороння прозопалгія. Це хвороба нервової системи, через яку артист відчуває постійні лицьові болі.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів