Чоловік Мерайї Кері проміняв її на екс-дружину Едді Мерфі?

17 лютого 2015, 13:12

Ходять чутки, що чоловік співачки Мерайї Кері, котрий у грудні подав заяву про розлучення, вже має нову даму серця.

Нік Кеннон зустрічається з Ніколь Мерфі, багатодітною матусею та колишньою дружиною актора Едді Мерфі.

Про це пише "New York Post".

Минулого тижня пару бачили в одному з ресторанів за вечерею в колі друзів. У суботу Нік і 47-річна Ніколь знову трапилися на очі спостерігачам, у них було романтичне побачення на честь Дня закоханих.


"Парочка прийшла (до ресторану) об 11-й вечора, коли більшість відвідувачів уже розійшлися. Вони через стіл трималися за руки та дивилися одне на одного протягом усієї вечері", - повідомив інформатор.

Чоловік Мерайї Кері зустрічається з екс-дружиною Мерфі?

Як зазначило джерело, захоплені одне одним Кеннон і Мерфі навіть не помітили, коли в ресторані лунала пісня в виконанні Мерайї Кері. Вони мали дуже щасливий вигляд.

До слова, в серпні Ніколь розірвала заручини з відомим спортсменом Майклом Стрехеном.

"Зараз мені весело самій. Я не зустрічаються ні з ким особливим, але мені подобається мати стосунки", - заявила жінка нещодавно.

Як відомо, від шлюбу з Мерфі, що тривав 13 років, у Ніколь є п’ятеро дітей.

Нагадаємо, після того, як Кеннон та Кері розійшлися, чоловікові закидали роман зі співачками Амбер Роуз та Ніколь Шерзінгер, а ще з юною моделлю, дуже схожою на Мерайю.

Ходили чутки, що саме невірність чоловіка і стала причиною краху їхнього 6-річного шлюбу. Кері буцімто дійшла до того, що найняла охоронця, котрий мав пильнувати, щоби Нік тримався подалі від чужих спідниць.

Фото з Instagram Мерайї Кері та Ніколь Мерфі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів