Паніну висунули офіційне звинувачення за образу

18 лютого 2015, 18:23

Актору-скандалісту Олексію Паніну пред'явлено офіційне звинувачення в образі пітерських поліцейських.

Про це повідомляє "ТАСС" з посиланням на представника Північно-Західного слідчого управління на транспорті Слідчого комітету Росії.

"Паніну пред'явлено звинувачення, він частково визнав свою провину. Йому обрано запобіжний захід у вигляді зобов'язання про явку", - сказав представник управління.

Минулого тижня проти 38-річного російського актора за заявою поліцейських було порушено кримінальну справу за статтею 319 КК РФ "Образа представника влади".


Поліція Санкт-Петербурга не пробачила Паніну

"За версією слідства, 15-го січня Панін біля адміністративної будівлі Санкт-Петербург-Балтійського лінійного відділу МВС РФ на транспорті публічно ображав начальника відділу та його заступника, які виконували свої службові обов'язки", - зазначили в Слідчому управлінні.

Нагадаємо, у січні Панін отримав 10 діб адміністративного арешту за дрібне хуліганство після конфлікту з поліцейськими і колишньою дружиною.

15-го січня, за словами представника поліції, актор заважав проходу громадян у відділу поліції, де знаходилися його дочка і екс-дружина, нецензурно висловлювався і не реагував на слова поліцейських.

За кілька днів до цього Панін "облягав" офіс адвоката, де знаходилися його дочка і екс-чоловіка. Актор вів себе зухвало, став учасником сутичок з адвокатом дружини, якого при цьому сам звинуватив у побитті. Раніше в поліції він заявив, що його дитину викрали.

Фото zvezdanutye.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів