Кейт Хадсон ненавидить дієти й любить пітніти

19 лютого 2015, 13:35

Американська акторка Кейт Хадсон розповіла, чому ненавидить дієти, та як підтримує своє тіло в хорошій формі.

Іще 35-річна зірка пригадала, як у ресторані стороння жінка дала їй урок щодо помірності в їжі.

Про це Кейт говорила в інтерв’ю журналові "Shape", знявшись для його березневого номера.

Хадсон заявила, що ненавидить дієти, але харчування має бути здоровим.


"Ненавиджу саму ідею. Це чинить надто великий тиск на людей, щоби вони швидко втрачали вагу. Стати здоровим – це не двотижневий процес, це зміна стилю життя", - зазначила Кейт.

Кейт Хадсон зі старшим сином

"Я була в моєму улюбленому паризькому ресторані… їла все, що люблю… стейк, смажену картоплю, багато вина. Потім подали десерт, і я їла полуниці і кремові тістечка, плюс вино. А тоді до мого столика підійшла струнка, витончена жінка. Вона вказала на мій келих із вином. "Це - ваш шматок торта. Ось як ви мали б мислити". Я завжди намагаюся про це пам’ятати: помірність у всьому!", - поділилася акторка.

Зі слів Хадсон, вона відійшла від "м’яких" фізичних навантажень на кшталт пілатесу та йоги. Їй до вподоби агресивніші тренування: бокс та петлі TRX.

"Мені дуже подобається пітніти, це допомагає прочистити розум", - пояснила Кейт.

"Річ не лише в тім, щоби фізично добре виглядати, важливо, щоби мій мозок насичувався киснем, щоби я відчувала, як моя кров циркулює. Я люблю кататися на лижах, ходити, гуляти й особливо їздити на велосипеді. Це змушує мене знову почуватися дитиною!", -

Як відомо, Кейт Хадсон – мама двох синів: 11-річного Райдера та 3-річного Бінгема. Із батьком меншого, фронтменом "Muse" Меттом Белламі актриса так і не дійшла до вівтаря.

Фото з Instagram Кейт Хадсон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів