Кеті Перрі приписують вагітність та весільні плани

19 лютого 2015, 15:46

Американську співачку Кеті Перрі вже не вперше "видають заміж" та роблять "вагітною".

Днями почали подейкувати про 2-місячну вагітність зірки від її екс-бойфренда Джона Мейера. Кеті буцімто збирається за нього заміж у квітні.

Про це з упевненістю повідомив "друг" пари виданню "OK!". Щоправда, інший начебто приятель Кеті вже спростував ці чутки "The Daily Mail".

За словами першого джерела, Перрі повідомила своїм друзям, що вагітна, зібравши їх на вечірку в своєму лос-анджелеському домі 7-го лютого.


"Новина про дитину стала для всіх шоком, але Кеті та Джон у повному захваті", - засвідчив інформатор.

Кеті Перрі вагітна і збирається заміж?

"Джон і Кеті підшукують у Лос-Анджелесі дім для своєї сім'ї. Попереду в них багато справ, але вони страшенно раді", - додав він.

Одначе співрозмовник "The Daily Mail" запевнив: Перрі не вагітна, і дитина для неї наразі не на часі. Світовий гастрольний тур співачки саме в розпалі, і попереду в неї Чехія, Польща, Австрія, Словаків, Швейцарія, Німеччина і так далі.

"Вона б не змогла дати всі ці концерти, якби носила дитину. Це просто неможливо. Вона має танцювати, літати в повітрі, виконувати трюки. Вона мусить бути на піку форми", - зазначило джерело.

До того ж, як пише "US Magazine", на афтепаті "Греммі" Кеті пила текілу, а вагітні жінки зазвичай такого не роблять.

Нагадаємо, Перрі дійсно казала, що народження дитини входить у її п’ятирічний план. Як відомо, подейкували, співачка відновила свої стосунки з музикантом Джоном Мейером, просто поки не бажає цього афішувати.

Фото з Instagram Кеті Перрі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів