Макаревич про "Небесну сотню": Вони загинули за свою Батьківщину

23 лютого 2015, 13:59

Російський співак Андрій Макаревич, який не приховує свою антипутінську позицію, не зміг залишитися осторонь річниці Майдану в Києві.

Лідер "Машины времени" впевнений, що "Небесна сотня" загинула за свою Батьківщину. А російські "антимаданівці" так панічно бояться свого Майдану, що можуть його і накаркати.

Про це Макаревич написав у своєму Facebook:

"З приводу "небесної сотні" - у жодного мерзотника не повернеться язик сказати, що ці хлопці загинули за Обаму чи за бандерівців-фашистів: вони загинули за свою Батьківщину, тому що мріяли побачити її вільною і щасливою. І світла їм пам'ять. А з приводу майданного біснування мадам Циганової і іже з нею - у нас начебто майданом і не пахне, але ж докричитеся, накаркаєте...".


Макаревич згадав про "Небесну сотню"

Як відомо, на річницю київського Майдану у Москві провели "антимайдан". На думку Андрія Макаревича ця "акція" - показник того, як дехто в Росії боїться повторення того, що відбулося у Києві.

"Подивився вчора на цю сумну держісторію. На демонстрантів, які не можуть зв'язати двох слів, тому одного, який вивчив текст, показують кожні п'ять хвилин. Рік уже пройшов після Майдану - спохватилися. Як же вони його бояться. Може, замість того, щоб влаштовувати картонні демонстрації, подумати, через що такі майдани трапляються? Так би мовити, лікувати не хворобу, а хворого?" - зауважив музикант.

Нагадаємо, нещодавно Андрій Макаревич записав пісню-звернення до росіян: "Ну чего тебе, брат, не хватало?".

Фото kazanfirst.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів