Lady Gaga покликали заміж цукеркою

24 лютого 2015, 17:23

Американська співачка Lady Gaga розповіла про те, як коханий Тейлор Кінні їй освідчився.

Виявляється, під час заручин на День закоханих, чоловік спершу пожартував з майбутньої нареченої й подарував обручку з цукеркою замість діаманта, пише "Contact Music".

"Спершу він дав мені обручку-цукерку. Це було так мило, що я навіть розплакалася, настільки була схвильована. Я відразу сказала "Так". Тоді він дістав обручку, цього разу вже з діамантом у вигляді сердечка і повторив своє запитання. Я ж була рада навіть каблучці з цукеркою", - розповіла Gaga.

Lady Gaga через "Оскар" не мала часу думати про весілля

Нагадаємо, про заручини 28-річної зірки стало відомо одразу після 14-го лютого. Щаслива Lady Gaga показала обручку у своєму Instagram.


Однак співачка каже, що в неї покищо немає часу думати про весілля. Бо весь час вона присвятила підготовці свого виступу на цьогорічному "Оскарі".

''Ви знаєте, ми ще навіть не почали говорити про весілля, я так зосереджена на церемонії вручення "Оскара", - зауважила напередодні кіноподії Gaga.

Lady Gaga познайомилася з майбутнім нареченим у 2011-му році. Тоді Тейлор знімався в її кліпі. Пара почала зустрічатися за кілька тижнів після зйомок.

У травні 2012-го року Кінні і Gaga розлучилися, проте незабаром пара возз'єдналася.

Фото з Instagram Lady Gaga

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів