Джуді Денч боїться впасти через утрату зору

25 лютого 2015, 15:53

80-річна британська акторка Джуді Денч поки що не має наміру йти на пенсію.

Щоправда, зірка "Бондіани", котра страждає на макулярну дистрофію сітківки, зізнається, що з зором їй дедалі гіршає.

Про це Джуді розповіла в інтерв’ю "Radio Times", пише "The Daily Mail".

"Тепер я насправді не можу подорожувати сама, бо мені потрібен хтось, хто казатиме: "Обережно, тут сходинка!", інакше я на кожному кроці падатиму, наче божевільна, п’яна жінка", - поділилася Денч.


До слова, в нещодавньому інтерв’ю журналові "Good Housekeeping" Джуді заявила, що донька вмовляє її зробити собі татуювання на честь ювілею. Імовірно, Денч на це наважиться, пише "The Telegraph".

Джуді Денч більше може подорожувати сама

Зі слів актриси, вона обрала індійський символ, що означає життя та любов.

Також Денч говорила про те, що в її домі суворо заборонені такі слова, як "стара" та "пенсія". Ще Денч пояснила, чому ніколи не робила собі жодної пластики.

"Чи кортить мені цього? Звісно! Я б хотіла зробити це просто зараз і повернути собі абсолютно гладеньку шкіру. Хочу, щоби всі казали: "Напевно, вам 39!", - запевнила Джуді.

"Але я надто слабкодуха. Гадаю, я не досить марнославна. Не те, щоби я нічого не мала проти зморщок, бо я проти, але недосить, щоби щось із цим робити", - пояснила вона.

Нагадаємо, захворювання, на яке страждає зірка фільму "Найекзотичніший готель "Меріголд", спадкове. Денч уже не може самостійно читати сценарії.

Фото з Facebook-сторінки, присвяченої Джуді Денч

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів