Міхалку з "Brutto" заборонили виступати у Німеччині

8 березня 2015, 11:21

Білоруському гурту "Brutto" на чолі з екс-лідером "Ляписа Трубецкого" Сергієм Міхалком заборонили грати концерти в Німеччині.

Про це йдеться в офіційній заяві колективу, розісланій представникам ЗМІ.

"У зв'язку з наклепом і розгорнутим планомірним цькуванням в німецькому інформаційному просторі, групі "Brutto" заборонили проведення концертів у Німеччині. Помилкові звинувачення і підтасовані факти записали групу "Brutto" в розряд неонацистських", - повідомили у колективі.

Міхалок і компанія заявили, що жоден з музикантів "Brutto" не є учасником неонацистських, екстремістських чи будь-яких інших радикальних організацій.


"Brutto" заборонили виступати в Німеччині

"Ми - проти насильства, проти війни, проти дискримінації за расовою і статевою ознакою. У своїх піснях славимо свободу, Антитоталітаризм, загальнолюдські цінності. Ми - музичний колектив і хочемо своєю музикою об'єднувати людей різних поглядів і світоглядів. Ми - інтернаціоналісти і хочемо, щоб у всьому Світі панувало добро", - заявили артисти.

У "Brutto" зазначили, що кримінальна поліція Німеччини розбирається в інциденті і обіцяє знайти організаторів і замовників наклепницької акції проти гурту.

"Приносимо вибачення своїм фанатам в Німеччині. Правда переможе! Зустрінемося на концертах!" - завершили свою заяву у колективі.

Нагадаємо, з вересня минулого року Сергій Міхалок припинив існування свого гурту "Ляпис Трубецкой" і одразу ж представив нове дітище під назвою "Brutto".

Фото прес-служби "Brutto"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів