Мадонна: Можу показувати дупу і в 66, і в 76

9 березня 2015, 12:22

Американська співачка Мадонна вважає, що намагання вказувати їй, коли демонструвати свого голого зада – це сексизм та дискримінація за віковою ознакою.

56-річна зірка запевнила: як схоче, то оголюватиме дупу і в 66, і в 76. Іще Мадж пояснила, чому зустрічається з молодшими чоловіками, а не з ровесниками.

Про це співачка говорила в інтерв’ю "NY Daily News".

"Я доглядаю себе. Я в хорошій формі. Я можу показувати дупу в 56 років, або в 66, або в 76", - заявила артистка.


"Хто казатиме мені, коли можна показувати дупу? Це сексизм. Це ейджізм. Це вид дискримінації", - запевнила Мадонна.

Ніхто не вказуватиме Мадонні, коли й кому демонструвати дупу

Зі слів співачки, вона кидає виклик суспільству та руйнує табу в ім'я всіх жінок, хоча й не має від них належної підтримки.

"Я завжди відчувала, що руйную якісь табу, постаю проти чогось. Люди завжди мене судили, їм завжди було діло до того чи іншого. Зараз їм є діло до віку. Це дурня. І здебільшого я чую її від жінок. Мені здається, я мала б чути слова підтримки – наприклад "Молодець", - поділилася Мадж.

Як пояснила співачка, у неї зав'язуються стосунки переважно з молодими чоловіками, бо ті більш авантюрні, ніж її ровесники.

"Більшість чоловіків мого віку одружені та мають дітей. Вони не доступні для зустрічань. Я дуже авантюрна людина, і в мене божевільне життя. Я – самотня мати. У мене четверо дітей. Я маю на увазі, що треба бути людиною досить широких поглядів, авантюрною, щоби захотіти ввійти до мого світу", - зазначила Мадонна.

Нагадаємо, нещодавно артистка заявила, що не виключає можливості третього заміжжя, якщо зустріне гідного чоловіка.

Фото з Instagram Мадонни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів