Пінк, Діаз та Бекхем 8-го березня виступили проти гендерної нерівності

9 березня 2015, 14:20

Із нагоди Міжнародного дня жінок відомі представниці прекрасної статі підняли питання гендерної нерівності в сучасному суспільстві.

Про права жінок, зокрема, говорили співачки Мадонна, Пінк та Шакіра, акторка Камерон Діаз та дизайнерка Вікторія Бекхем.

8-го березня в соцмережах вони написали спеціальні пости на цю тему.

Камерон Діаз та Лупіта Ніонго приєдналися до соціальної кампанії "Not There" ("Не тут") та виставили в Instagram порожні аватарки.


Камерон Діаз прибрала своє фото з аватарки, щоби привернути увагу людей до гендерної нерівності

"Ми не тут… Поки що. Нерівність присутня на роботі / удома / у приймальні лікаря / у школі – і цим проблемам не приділяється стільки уваги, на скільки вони заслуговують. Це майже ніби нас узагалі тут нема…", - написала Камерон.

Вікторія Бекхем виклала кілька світлин, на яких вона у клініці, де допомагають ВІЛ-інфікованим жінкам.

Вікторія Бекхем теж закликала боротися за права жінок

"Ми мусимо відстоювати права жінок, освіту та здоров'я. Приєднуйтеся до мене, щоби зміни відбулися", - закликала дизайнерка.

Вона підкреслила, що гендерна нерівність, бідність та насильство роблять жінок вразливішими до небезпечної хвороби.

Співачка Пінк показала фото себе з дочкою Віллоу та додала вислів письменниці Айн Ренд: "Питання не в тім, хто мені дозволить, а в тім, хто мене спинить".

Пінк до свята показала себе та дочку

До слова, співачка Мадонна, процитувавши в своєму Instagram Гілларі Клінтон, яка говорила про неприпустимість критики жінки за її зовнішність, не забула проставити хештег із назвою свого нового альбому - #rebelheart.

Нагадаємо, Мадж уже критикували за те, що для самопіару вона використовує будь-яку нагоду та рекламувала свій альбом, навіть висловлюючи жалобу за загиблими журналістами "Charlie Hebdo".

Фото з Instagram Камерон Діаз, Twitter Вікторії Бекхем та Пінк

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів