Макаревич разом з Ярмольником і Прохоровим вийшов з партії

15 березня 2015, 15:05

Російський музикант Андрій Макаревич розповів, чим завершилася справа про його виключення з партії бізнесмена Михайла Прохорова "Громадянська платформа".

Як заявив лідер "Машины времени", він залишив партію. Та найцікавіше, що з "Громадянської платформи" також пішов її засновник Прохоров.

Так само разом з Макаревичем партію залишив й актор Леонід Ярмольник, який обіцяв це зроби, в разі виключення однопартійцями музиканта.

Про те, як все це сталося Андрій Макаревич написав у своєму Facebook.


"... ВСІ члени громадянського комітету (а складається він з безмірно шанованих мною людей - сам Прохоров та Ірина Дмитрівна, Ярмольник, Барщевський, Улицька, Пугачова, Гінзбург, Глінка, Ройзман - якщо вам цікаві всі прізвища - вони на тому ж сайті "Громадянської платформи") вийшли з його складу, а заодно з партії. Я почув на засіданні масу добрих слів і сприймаю цю колективну дію як мою підтримку і демонстрацію позиції, і я їм дуже вдячний", - зауважив музикант.

Також Макаревич спростував же одну "качку" про себе: що він буцімто відмовився від російського громадянства.

"Урочисто заявляю (для ідіотів): від російського громадянства я не відмовлявся і не збираюся. І хрін на лобі в мене теж не виріс. Люди ,ви коли-небудь вже заспокоїтеся?".

Нагадаємо, 2-го березня з’явилася новина про те, що Макаревича можуть виключити зі складу партії Прохорова.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів