Стали відомі подробиці смерті пасерба Безрукова

16 березня 2015, 12:43

Російські ЗМІ оприлюднили подробиці смерті пасерба актора Сергія Безрукова Андрія Ліванова.

Кажуть, за кілька хвилин до смерті 25-річний син Ірини Безрукової зателефонував у "швидку" і повідомив, що йому погано, пише "Супер.ру"з посиланням на "LifeNews".

Однак, медики, які приїхали на місце виклику, не змогли потрапити в квартиру до Ліванова і викликали рятувальників для злому вхідних дверей, але було вже пізно.

Співробітники МНС потрапили до помешкання пасерба Безрукова лише через півгодини.


25-річного Андрія знайшли мертвим у ванній кімнаті. Поруч із загиблим лежали інсулінові шприци. Він робив ін'єкції інсуліну, оскільки страждав на цукровий діабет.

Андрій хворів на цукровий діабет

"Відразу після дзвінка Ліванова з ним кілька разів намагалися зв'язатися, але він не брав телефон і не виходив на зв'язок. Близько 20:30 рятувальники змогли зламати квартиру і медики увійшли всередину, але було вже пізно. Лікарям довелося лише констатувати смерть", - повідомило джерело в правоохоронних органах.

Відомо, що перед смертю пасерб Безрукова зробив собі ін'єкції інсуліну. А незадовго до трагедії цукор в крові у нього піднімався до 16 ммоль/л.

Поліція почала перевірку за фактом події.

Відомо, що Андрій Ліванов проживав з матір'ю Іриною Безруковою і вітчимом Сергієм Безруковим. Батьки перебували в злощасний день на гастролях в Іркутську.

Дізнавшись про смерть сина, Ірина терміново прилетіла до Москви, а її чоловік Сергій залишився відпрацьовувати призначені вистави.

Нагадаємо, 15-го березня стало відомо, що пасерба Сергія Безрукова знайшли мертвим у власній квартирі.

Фото "Супер.ру"

Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів