Пореченков знову зібрався на Донбас

17 березня 2015, 11:42

Скандальний російський актор Михайло Пореченков, якого оголошено у розшук СБУ, заявив про намір знову приїхати на Донбас.

Чолов'яга також зазначив, що йому ніяк не заважає заведена проти нього українцями кримінальна справа.

Про це Пореченков заявив у вівторок на прес-конференції в окупованому Сімферополі, де він бере участь у зйомках фільму "Чудо в Криму", повідомляють "РИА Новости".

"На Донбас я ще раз поїду не тільки з (новою) картиною, але і підтримати хлопців, незважаючи на масоване бомбардування з боку українських ЗМІ. Я підтримую хлопців, які борються за свою незалежність", – заявив актор.


Він уточнив, що має намір підтримувати жителів Донбасу "в моральному аспекті".

Пореченков має нахабство знову збиратися на Донбас

Також Пореченков зізнався, що постійно цікавиться настроєм жителів Криму і перше, що він помітив у "російському Криму" - це реконструкція сімферопольського аеропорту, пише "Комсомольская правда".

А на запитання, як він ставиться до того, що СБУ завели на нього кримінальну справу за стрілянину з кулемета в Донецьку, актор посміхнувся і відповів: "Мені це ніяк не заважає!".

Нагадаємо, 30-го жовтня Пореченков приїхав до окупованого Донецька, аби підтримати терористів.

Під час свого "візиту" актор вирішив постріляти з крупноколіберного кулемета по Донецькому аеропорту. При цьому на його голові була каска з написом "Преса".

В січні цього року Служба безпеки України порушила кримінальну справу на російського актора за статтею "участь в терористичній групі", а також оголосила Михайла Пореченкова в міжнародний розшук.

Фото з сайту Пореченкова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів