Леонтьєв розповів про пластичні операції

19 березня 2015, 16:57

Російський співак Валерій Леонтьєв розповів про свої пластичні операції та секрети "краси".

Артист написав відверте літературне есе з нагоди свого дня народження, яке він святкує саме 19-го березня, пише "Московский комсомолец".

"Мене часто запитують - о, ні, не просто часто, щоразу! - як мені вдається підтримувати таку дивовижну фізичну форму, яка, мовляв, у мене дієта? Журналісти думають, що я зараз порекомендую їм 200 грамів шампанського до сніданку, 100 грамів коньяку до вечері і не обідати. І все - завтра при зрості 180 см вони будуть важити 65 кілограмів і мати розмір піджака 52, а джинси - 40. Фіг вам", - зауважив Леонтьєв.

"У мене немає дієт, я щодня займаюсь подовгу спортом, не рахуючи репетицій і концертів, і щодня елементарно недоїдаю. Не жеру я, розумієте? У сенсі - голодую. І не треба говорити: "Звичайно, при його фінансових можливостях...". Візьміть вихідний, поїдьте до Оптиної пустелі. Ви побачите там чорних ченців, життя яких складається з роботи, голоду і молитви. Вони виглядають бездоганно при майже повній відсутності коштів", - додав він.


Також співак вирішив дещо розповісти про свої пластичні операції.

Леонтьєв запевняє, що останні роки не робить пластику на обличчі

"Я, зрозуміло, стежу за своїм обличчям - ось відповідь на ще одне запитання, яке набило оскому, але я робив зовсім не так багато пластики, як мені з якоюсь кричущою насолодою приписують, більше того - вже багато років як відмовився від цього способу коригувати свою зовнішність", - запевнив Леонтьєв.

"Я стежу за собою - так, іноді з домішкою жорсткості і фанатизму, але не тому, що мені так вже подобається споглядати себе в дзеркалі, аж ніяк! У мене і дзеркал-то в тій частині життєвого простору, який не пов'язане зі сценою, не буває зовсім. Я роблю це, тому що хороша зовнішність артиста - борг перед глядачем", - впевнений артист.

На його думку, ніщо так не вбиває людину усвідомленням власного вантажу прожитих років, як те, що знаменитий чоловік, якого він знає ще з часів своєї молодості, раптом взяв і постарів.

"Тому я просто не можу, я не вправі погано виглядати, я зобов'язаний, приречений якщо не на красу, то хоча б на привабливість", - додав Валерій Якович.

Що ж стосується особистого життя, то Леонтьєв дав зрозуміти, що не буде про нього розповідати журналістам. Співак пожартував, що "пси жовтої журналістики" так сьогодні постаріли, що навіть не в змозі винюхати його подруг і коханок.

"Невже ви сподіваєтеся, що досвідчений вовк сам наведе зграю на своє лігво? Правильно не сподіваєтеся", - сказав він.

Нагадаємо, влітку минулого року Валерій Леонтьєв отримав орден Дружби з рук президента Росії Володимира Путіна.

Фото "Московского комсомольца"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів