54-річний Антоніо Бандерас стане студентом

20 березня 2015, 10:23

Іспанський актор Антоніо Бандерас у 54 роки вирішив сісти на студентську лаву.

Зірка оголосив, що тимчасово переїжджає до Лондона, щоби розпочати навчання в Університеті Святого Мартіна.

Бандерас хоче здобути фах дизайнера одягу. Про це він розказав у одному з британських ток-шоу в четвер, пише "The Daily Mail".

"Я збираюся дещо зробити, збираюся вивчати дизайн одягу", - розкрив свій секрет Антоніо.


Як зізнався Бандерас, це вже давно було в нього на думці. В Університеті Святого Мартіна свого часу навчалися Джон Гальяно, Стелла МакКартні та Александр МакКвін, тож, на думку актора – це один із найкращих навчальних закладів, щоби здійснити його давню мрію.

Бандерас у Лондоні вивчатиме дизайн

"Звісно, я не припиняю свого професійного життя. Я продовжуватиму грати, займатися режисерством… але це – щось нове", - зазначив актор.

До слова, Бандерас заявив, що, хоча й пишається успіхом своєї падчерки Дакоти Джонсон, фільм "50 відтінків сірого" з нею в головній ролі не дивитиметься.

"Ні, ні, ні. Коли Дакоті було 4 рочки, я міняв їй підгузки", - пояснив він.

Антоніо не думає, що їхня спільна з Мелані Гріффіт донька, Стелла, піде шляхом старшої сестри. Він вважає, що дівчинка, маючи тата-актора, якого часто не було вдома, пізнала негативний бік цієї професії та обере собі щось інше.

Нагадаємо, торік Антоніо Бандерас та Мелані Гріффіт розійшлися після майже 20 років шлюбу. Проте актор, хоча й має нову подружку, запевняє, що любить та завжди любитиме свою колишню.

Фото з Twitter Антоніо Бандераса

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів