Пасинок Безрукова помер через невдале падіння?

23 березня 2015, 13:26

Розкрито несподівану причину смерті пасерба російського актора Сергія Безрукова - Андрія Ліванова.

Якщо раніше говорили про те, що 25-річний син Ірини Безрукової помер від чи то діабету, чи то гострої серцевої недостатності, то зараз з'явилася нова причина, пише "Комсомольская правда".

За повідомленням сестри Андрія Ніни, "він просто пішов босий в туалет, впав і вдарився насмерть об плитку".

"Нарешті, після всіх божевільних днів, після смерті Андрійка, мені вдалося зв'язатися з мамою мого загиблого братика - Ірою Безрукової, вона відповіла. Загалом, нарешті я почула історію з перших рук. У Андрійка була дуже легкий ступінь діабету, що не впливає на якість життя. Він ніколи не колов собі інсулін і не вмів. І шприців вдома не було і ніхто їх не знаходив. Хоча свідків при зламі квартири було багато", - зауважила вона.


За словами Ніни Ліванової, її брат не викликав "швидку", як про це сповіщали журналісти.

Андрій Ліванов помер від невдалого падіння?

"Не дзвонив і не викликав, це брехня. І температура в нього була максимум 37,5 (у ліжка термометр). Все було на місці, нічого незвичайного, телефону поряд з тілом не було. Він просто пішов босий в туалет, впав і вдарився насмерть об плитку. До крайності невдало впав. Чому - не знають, можливо від слабкості голову повело", - пояснила вона.

Сестра покійного також розповіла, про розтин:

"У нього взяли аналізи рідин тіла на отрути і наркотики і все таке, як належить, але саме розтин був зайвим по очевидності ситуації. І він би не хотів теж, і тому батьки попросили не робити цього, а слідчі не визнали що є причини не поважати прохання. Значить ніяких підозр не викликала ситуація у міліції. Все було очевидно. Він впав. Все інше - брехня і брехня".

Нагадаємо, син актриси Ірини Безрукової і пасерб актора Сергія Безрукова знайдений мертвим у власній квартирі пізно увечері 14-го березня.

Тіло 25-річного Андрія виявили рятувальники, яким довелося виламати двері на прохання рідних і близьких юнака, які тривалий час не могли з ним зв'язатися.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів