Старший син Януковича розповів про смерть і похорон брата

24 березня 2015, 15:11

Старший син екс-президента Олександр Янукович відвідав могилу молодшого брата, якого 23-го березня поховали у Криму.

Сам Янукович теж приїздив на кладовище разом з дружиною Людмилою, невісткою Ольгою та онуком Іллею. Про це повідомляє "Комсомольская правда".

24-го березня на місце поховання приїхав і брат загиблого разом з матір’ю.

"Ми вирішили поховати брата тут, тому, що він дуже любив Крим, а тим більше Севастополь, і в Свято-Нікольському храмі він бував не раз. Крім того, на півострові живе наша мати і їй буде легше відвідувати тут могилу брата. Що ж стосується мене, то я спустошений, хочу скоріше полетіти до Пітера або в Москви", - сказав Олександр.


Саша-стоматолог не міг не приїхати на могилу молодшого брата

Також він розповів, що сталося з Віктором.

"Це сталося, коли було темно. Вітя їхав за кермом, почав хрустіти і тріскатися лід. Мабуть брат вирішив, що потрібно їхати далі, до більш товстого льоду - "тягнув" машину до кінця, вистрибнути встигли все крім нього. Він пішов на дно, коли водійські дверцята була вже відкриті. Темно, холодна вода…" - зазначив син Януковича.

Також Олександр зауважив, що безіменною могила брата не залишиться.

"Скоро ми поставимо там табличку з гравіюванням, пам'ятник. Знаєте, я хочу поставити в Криму ще й пам'ятник співробітникам "Беркута". Раніше думав такий меморіал буде в Донецьку, але там зараз війна - поставлю на півострові", - зазначив він.

Нагадаємо, Віктор Янукович-молодший загинув 22-го березня на 33-му році життя.

Фото ТаблоID

Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів