Лопес "вкрала" ідею сукні в українки, азербайджанки чи молдаванки?

25 березня 2015, 10:16

Співачка та актриса Дженніфер Лопес опинилася в центрі скандалу - артистку звинувачують у "плагіаті" сукні-проектора.

Одразу у трьох країнах - Україні, Азербайджані та Молдові - знайшлися артистки, які буцімто першими вдягали подібне вбрання, на яке проектувалося зображення.

Так, сукня Джей Ло на шоу "American Idol" нагадала українській співачці Єві Бушміній її вбрання на "Фабриці зірок" у 2012-му році, повідомляє прес-служба артистки.

Бушміна вгледіла в сукні Лопес свою

"Коли якийсь проект створюється за кордоном - це цінують і відзначають, про це говорять привселюдно, а у нас, на жаль, не так. Я вважаю, що в першу чергу, потрібно цінувати те, що створюється в нашій країні. І не після того, коли щось подібне робить світова знаменитість", - заявила Бушміна.

У сукні-проекторі виступала й азербайджанська співачка на міжнародному музичному конкурсі "Turkvision 2013". Про що повідомив автор сукні - режисер і телеведучий Ранар Мусаєв, повідомляє "Lady.day.az".

Азербайджанські ЗМІ також написали про свою сукню-проектор

"Загалом-то, я, звичайно, пожартував, що Джей Ло не спитала у мене дозволу, вдягнувши цю сукню. Але факт залишається фактом - Джей Ло з'явилася в цій сукні пару днів тому, а наша представниця виходила в такому вбранні на сцену фінального шоу "Turkvision Azerbaijan" в Баку і в ефірі ATV ще в 2013-му році", - зазначив Мусаєв.

Знайшлися "першовідкривачі" сукні-проектора й в Молдові.

Так, у 2013-му році Молдову на конкурсі "Євробачення" представляла Олена Мун у білій сукні, на яку проектувалося зображення, "Комсомольская правда в Молдове".

Лопес і молдавська співачка

Щоправда, молдавська артистка сама каже, що її вбрання дещо інше, ніж у Лопес.

Нагадаємо, днями Дженніфер Лопес вразла усіх, виступивши у сукні-проекторі. На 6-метровому вбранні артистки демонструвалися кадри з майбутнього мультфільму.

Фото прес-служби Єви Бушміної, "Lady.day.az" та "Комсомольской правды в Молдове"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів