Дрю Беррімор почувається кенгуру і любить бороди

25 березня 2015, 11:41

Американська акторка Дрю Беррімор розповіла, що любить бороданів та не женеться за бездоганними селфі для свого Instagram.

Іще зірка зізналася, як непросто прийняти зміни власного тіла, спричинені материнством.

Про свою зовнішність та стиль Беррімор говорила в інтерв’ю "Glamour".

Як розповіла Дрю, вона дуже любить своє волосся та ставиться до нього як до "персональної рослини", яку плекає. Що ж до чоловіків, то зірці до вподоби бородані.


"Люблю бороди. Вони найсексуальніші. Але скажу, що за жодних обставин не годиться козляча борідка. І еспаньйолки – це маячня! Що воно таке?", - зазначила акторка.

Беррімор викладає в Instagram не лише бездоганні селфі

Як відомо, колись Беррімор розказувала, що під час першої вагітності, під впливом гормонів, у неї самої була борода. Та й узагалі акторка не належить до щасливиць, на чиїх тілах поява дітей не лишає слідів.

"Створивши двох дітей, чорт забирай, твоє тіло робить щось божевільне! Складно лишатися позитивною та любити себе. Ти почуваєшся наче кенгуру з гігантською торбою, усе обвисне та химерне. Але ти думаєш про те, як прекрасно, що ти здатна робити дітей", - поділилася Дрю.

"Ти не маєш завжди виглядати приголомшливою в Instagram. На багатьох фотографіях я там без макіяжу, вагітна, з їжею на обличчі; це цікавіше, ніж коли я намагаюся зробити щось більш привабливим. Не люблю, коли всі прагнуть постійно виглядати такими бездоганними. У чому тут гумор?", - зауважила акторка.

Нагадаємо, нещодавно Дрю Беррімор виповнилося 40 років, і з цієї нагоди вона показала себе без макіяжу.

Фото з Instagram Дрю Беррімор

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів