Новий літак Путіна: Позолочений туалет і тренажерна зала. ФОТО

25 березня 2015, 16:54

Президент Росії Володимир Путін, схоже, вирішив трошки себе порадувати.

В Інтернеті опубліковано фотографії двох нових літаків "великого Пу": із двоспальними ліжками, позолоченими меблями, унітазами та навіть тренажерною залою.

Знімки майбутніх "птахів" російського президента розмістив блогер kungurov. Ексклюзивні кадри він буцімто отримав від джерела з Міноборони Росії.

Путін поповнив свій авіапарк

"До 15-річчя свого сходження на престол наш цар вирішив зробити собі царський подарунок шляхом підгону за рахунок своїх холопів двох лайнерів Іл-96-300. Перший з літаючих членовозів буде побудований у варіанті Іл-96-300 "Салон", нам з вами він обійдеться в 3,75 млрд рублів. Другий буде модифікації Іл-96-300-ПУ (М1), на його будівництво планується витратити 5,2 млрд рублів" - пише блогер.


Російський президент не став обмежувати себе
Біла шкіра і золото - ось межа мрій Путіна?

Наразі літаки доводять до ладу у Воронежі.

"Оздоблення поки зроблене чорнове. На стінах, як припускає моє джерело, будуть висіти деякі твори мистецтва. Хто сказав, що в країні криза, і треба бути скромнішим? Це у вас, лохопедів, криза, а у елітки кризи не буває", - зауважив блогер.

Так виглядає кухня в літаку
А тут Путін може збирати наради
У літаку двоспальні ліжка

Меблі в літаках Путіна обтягнуті дорогою шкірою, скрізь інкрустовані позолотою, навіть у туалеті. Також Путіну в літаку навіщось знадобилась тренажерна зала.

Звісно, раптом Путіну закортить позайматися спортом у повітрі..
Унітаз не золотий, але з позолоченою кришкою

До слова, кажуть мільярдер Ринат Ахметов також оновив свій авіапарк .

Наприкінці минулого року він позбувся Airbus А319, замінивши його надсучасним бізнес-джетом "Falcon 7Х" - таким, якого має Путін, пише "Главком".

В Ахметова літак дещо бідніший

Ринкова вартість судна, яке ще називають літаком арабських шейхів, досягає 50 млн доларів.

Але також коштує купу грошей

Видання зазначає, що якщо на російського прем'єра Дмитра Медведєва і президента Володимира Путіна припадає по одному сучасному "Falcon 7X", то у Ахметова, судячи з усього, їх два.

Фото з блогу kungurov та "Главком"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів