Корольова про порно-фото: Мені нічого соромитися!

26 березня 2015, 10:16

Співачка Наталя Корольова написала відкритого листа після скандальної заяви пітерського депутата Віталія Мілонова, щодо позбавлення її звання заслуженої артистки Росії.

Жінка вважає, що оприлюднені інтимні фото з їх з чоловіком сімейного архіву - це правопорушення. Однак Наталя впевнена, що їй самій нічого соромитися.

Про це Корольова заявила у своєму Instagram:

"У зв'язку з публікацією на сайті "Super.ru" потрібно, щоб громадськість знала - це правопорушення! Збирання та поширення відомостей про приватне життя людей без їхньої згоди, включаючи неузгоджене заволодіння особистими фотографіями і відеозаписами та їх розповсюдження, - є протиправним діянням, відповідальність за яке передбачена не тільки нормами цивільного, а й кримінального закону".


"Створення на порожньому місці "скандалу" з вкрадених у нас колись особистих фото- і відеозаписів журналісти зазвичай пояснюють в суді необхідністю хоч чимось щодня залучати і розважати читачів. Для цього, ймовірно, в "скандал" намагаються втягнути і депутата Віталія Мілонова або від його імені "дати оцінку", - додала співачка.

Корольова вирішила прокоментувати скандал навколо своїх порно-фото

Водночас Наталя зауважила, що не вважаю правильним "підкидати дров" в цю топку інформаційного сміття і вступати в дискусії щодо перспектив позбавлення її почесного звання "Заслужений артист Росії".

"Мені нема чого соромитися!" - резюмувала Корольова.

"Коли порушують мої права я звертаюся до суду. Всі мої позови до ЗМІ за фактами поширення неналежних відомостей та використання моїх зображень задоволені судом, а правопорушники притягнуті до відповідальності. І так буде і завжди! Бо, по-перше, - закон є, і він працює. А по-друге, є юристи, які захищають права осіб публічних професій і виграють у "жовтих ЗМІ" практично всі судові справи. І вся "жовта преса" це знає! Тільки приховує погані новини про себе. З повагою Заслужена Артистка Росії Наталія Корольова!" - додала вона.

Нагадаємо, напередодні з'явилася інформація, що депутата-гомофоба Мілонова шокували відверті знімки Корольової. Чолов'ягу настільки вразило побачене, що він планує попросити позбавити Наталю звання заслуженої.

Фото з Instagram Наталі Корольової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів