Пласідо Домінго не зміг вийти на сцену

6 квітня 2015, 14:19

Іспанський оперний співак Пласідо Домінго через нездужання не зміг у суботу вийти на сцену нью-йоркського театру "Метрополітен-Опера".

74-річний тенор до останнього сподівався, що зможе співати, проте за півгодини до початку концерту його довелося замінити іншим артистом.

Замість Домінго виступив баритон Лука Сальсі, пише "Contact Music".

Пласідо Домінго захворів на застуду в п'ятницю. Керівництво "Метрополітен-Опера" зв’язалося з Сальсі та попросило його замінити іспанську зірку. Одначе в суботу вранці баритонові повідомили, що його допомога більше не потрібна.


Хворого Пласідо Домінго останньої миті довелося замінити колезі

За півгодини до початку концерту, в якому Домінго мав співати арію дона Карлоса, Сальсі зателефонував син Пласідо, Альваро. Він був "у паніці" та благав співака терміново замінити його тата, котрий погано почувається. Лука заледве встиг приїхати вчасно.

Пласідо Домінго під час виступу 40-річного колеги вболівав за нього, стоячи збоку сцени.

"Я дуже розчарований, що не зміг сьогодні співати, але дуже вдячний моєму відважному колезі та другові Луці Сальсі, який замінив мене буквально останньої миті…", - написав артист у своєму Facebook та виклав фото, де вони разом.

Нагадаємо, минулого літа Домінго був змушений скасувати кілька своїх виступів через інфекцію дихальних шляхів та сечового міхура. У 2013-му році артист лежав у лікарні з легеневою емболією.

Фото з Facebook Пласідо Домінго

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів