Чоловік Буланової п'ять років приховує коханку?

6 квітня 2015, 15:44

Прізвище співачки Тетяни Буланової знову опинилося на перших шпальтах - російські ЗМІ вкотре пишуть про негаразди у шлюбі артистки.

Цього разу журналісти буцімто довідалися, що чоловік Тетяни - екс-футболіст Владислав Радімов вже кілька років таємно зустрічається з фітнес-тренером, пише "StarHit".

За словами друзів, пара зберігає шлюб тільки заради спільного сина Микити.

"Радімов більше п'яти років зустрічається з моєю подругою Іриною Яковлевою. Вони познайомилися в Санкт-Петербурзі. Іра тоді працювала фітнес-інструктором в одному з спортклубів, а Влад щойно перестав виступати як футболіст", - розповіло джерело.


Нова подруга, кажуть, підтримала Влада у важкий час, коли в того почалися проблеми з кар'єрою: у 2011-му році він допустив помилку під час матчу, його звільнили з посади начальника команди "Зеніт" і зробили звичайним тренером молодіжної.

Чоловік Буланової вже багато років приховує коханку?

"Для спортсмена такого статусу це падіння по кар'єрних сходах. А коли дружина добре заробляє, чоловікові ще складніше пережити невдачі. Вони лаялися, роз'їжджалися по різних квартирах, Таня збиралася подавати на розлучення", - додала інформаторка.

Подейкують, кілька років тому Радімов познайомив коханку Ірину зі своєю мамою Світланою Олексіївною.

"Вони швидко порозумілися. Кілька місяців вона навіть гостювала вдома у батьків Владислава. Звичайно, Іра і Влад ховаються, нечасто кудись виходять разом. Хоча вона любить вечірки, часом навіть проходить в клуби, називаючи себе Іра Радімова, не приховуючи статусу подруги відомого чоловіка. А вдвох вони зазвичай проводять час в готелі", - додає джерело.

Подруга коханки Радімова каже, що Ірина нічого не вимагає від чоловіка:

"Іра не просить його одружитися, вона взагалі нічого не вимагає - ані дорогих подарунків, ані поїздок за кордон. Але, звичайно ж, вона його шалено любить і сподівається, що Влад остаточно порве з Тетяною і вони будуть разом. Каже, що готова чекати цього моменту скільки завгодно!".

Нагадаємо, кілька років тому з'явилися чутки про можливе розлучення Буланової. Тоді співачка заявила, що йде від чоловіка після 8 років шлюбу. Однак офіційно пара, схоже, так і не розлучилася.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів