ДіКапріо будує власний еко-курорт

6 квітня 2015, 17:14

Голлівудський актор Леонардо ДіКапріо розпочав будівництво екологічного курорту.

40-річна зірка планує не лише зробити приємне місце для відпочинку, а й зцілити безлюдний острів Блекадор Кі, який він колись придбав.

Про свої плани Лео розповів виданню "The New York Times".

"Це було схоже на рай на землі. І майже відразу ж я знайшов можливість придбати острів", - зізнався актор, згадуючи як вперше побував на островах поблизу Беліз.


У 2018-му році ДіКапріо хоче відчинити двері свого еко-курорту з назвою "Блекадор Кі - острів відновлення". Там будуть шикарні вілли з видом на захід сонця й усе необхідне для комфортного відпочинку.

ДіКапріо за кілька років відикриє власний еко-курорт

Однак Леонардо зазначає, що у назві курорту слово "Відновлення" стосуватиметься й самого острову. Адже багато років місцеві рибалки використовували Блекадор Кі в якості перевалочного пункту на шляху до Мексики.

Тому за цей час острів було засмічено мушлями й зникло багато дерев, які рибалки пускали на дрова.

ДіКапріо, який відомий також як захисних дикої природи, хоче відновити природу острова і разом з тим зробити його місцем, де люди зможуть відпочити від галасу.

"Основний упор робиться, щоб зробити щось, що змінить світ", - наголосив актор, який працює над курорт з величезною командою професіоналів.

Перш ніж гості схочуть потрапити на острів, їх змусять пройти еко-тренінг. Також на курорт заборонять привозити шкідливі речі, зокрема, пластикові пляшки.

Фото з Facebook ДіКапріо

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів