Крістен Стюарт: Я звикла до копняків під дупу

7 квітня 2015, 15:56

Американська акторка Крістен Стюарт запевняє, що не прагне вибороти "Оскар" та не боїться старішати.

Зірка "Сутінків", котра розпочала свою кінокар'єру в 9 років, каже, що отримала стільки копняків, що вони її більше не лякають.

Про це 24-річна Крістен говорила в інтерв’ю "The Hollywood Reporter".

"Я наїлася стільки лайна, що просто думаю так: "Я не призер!" Я не збираюся занепадати духом, якщо мене не плескатимуть по спині. Я цілком звикла до копняків під дупу", - поділилася Стюарт.


Зі слів зірки, її мрії не про те, який приз здобути, а якого прогресу в кар’єрі досягти.

"Я ніколи, ніколи не думала: "Колись я отримаю "Оскар". Чесно, моє "колись" завжди було "Я стану режисером! Колись я зніматиму фільми!", - запевнила Крістен.

Крістен Стюарт не рветься до перемог

Старіння не лякає Стюарт, принаймні поки що.

"Я дуже задоволена та щаслива, і з нетерпінням чекає на те, що буде... Спитайте мене, як мені буде 30, і тоді я буду така: "Аааа!"... Як мине час, хто знає, якими будуть мої амбіції та мрії? Хто знає, що я відчуватиму стосовно того, чим займаюся, і що це буде?", - зазначила акторка.

"У мене є відчуття, що я займатимуся цим ще деякий час – принаймні буду мати відношення до цієї індустрії", - додала вона.

Стюарт щаслива, що стала першою американською акторкою, кому було вручено французьку кіно премію "Сезар". Як відомо, вона отримала її за роль другорядного плану в фільмі "Зільс-Марія". Як пожартувала Крістен, вона б надала перевагу французькому "Оскару", ніж американському.

Нагадаємо, Стюарт узяла паузу від акторства і малює та куховарить.

Як відомо, колишній бойфренд зірки, Роб Паттінсон, подейкують, заручився з іншою. Для Крістен "світлом її життя" наразі є песик.

Фото з Facebook-сторінки, присвяченої Крістен Стюарт

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів