Кардашян у Вірменії зустріли з хлібом

9 квітня 2015, 11:41

Американська тусовщиця Кім Кардашян вирішила відвідати свою історичну батьківщину.

Зірка реаліті-шоу, котра народилася в Лос-Анджелесі, проте є наполовину вірменкою, разом із чоловіком Каньє Вестом, дочкою та сестрою Хлоєю прибула до Єревану та вже встигла познайомитися з прем'єр-міністром Вірменії.

Дорогих гостей, як годиться, вітали караваєм та сіллю, пише "The Daily Mail".

Кардашян приїхала до Вірменії

Припускається, що Кім, яка, до слова, знову брюнетка, приїхала на батьківщину своїх пращурів по татовій лінії з нагоди 100-річчя геноциду вірменського народу.


Оселилися гості в готелі "Marriott". У своєму Instagram Кардашян поділилася першими враженнями від вірменської столиці.

Маленька Норі також відкриває для себе країну своїх пращурів

"Любов та гостинність у Вірменії неймовірно прекрасні! Від щирого серця, я не можу повірити, що всі ви, янголята, стоїте коло готелю з квітами та усмішками", - написала Кім, назвавши цю поїздку "мандрівкою всього її життя".

Як повідомили джерела "US Magazine", до кінця тижня до Кім, Каньє, Хлої та маленької Норі приєднається решта клану Кардашян, окрім Кендал Дженнер.

Кардашяни на зустрічі з прем'єром Вірменії

"Це була честь для нас - зустрітися з прем'єр-міністром Вірменії, Овіком Абраамяном, який висловив свою гордість із приводу того, що ми пишаємося бути вірменами та не забули свого коріння", - написала Кім.

Родина також планує відвідати монумент геноциду, музеї, та з'їздити до міста Гюмрі, де мешкають далекі родичі Кардашянів.

Фото з Instagram Кім Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів