Лорак згадала про свої перемоги

15 квітня 2015, 14:18

Співачка Ані Лорак прокоментувала свою поїздку до Болгарії, де відбувся відбірковий тур міжнародного конкурсу "Нова хвиля". Кароліна, як відомо, опинилася у складі журі та відбирала конкурсантів з Європи, Америки та Канади.

На своєму офіційному сайті співачка залишила пост, у якому поділилася враженнями.

"Я рада, що мені випала чудова нагода відвідати Варну і познайомитися з дуже цікавими людьми. Ми чудово провели час і відібрали кращих з найкращих. Удвічі приємно, що Україну в цьому році представлять талановиті хлопці: Вадим Олійник і група "The Pringlez", - зазначила Кароліна.

Артистка також зауважила, що у відбірковому турі гідних учасників з України було набагато більше.


Кароліна тішиться, що її покликали до журі "Нової хвилі"

"Я змогла поділитися досвідом з початківцями артистами і розповісти їм свою історію успіху. Адже на моєму шляху було дуже багато конкурсів і фестивалів, і кожен з них був певним кроком до популярності", - вирішила розповісти співачка.

"Якісь із них були доленосними, як, наприклад, "Первоцвіт", де я здобула першу перемогу, або "Утренняя звезда", де, власне, і з'явилася Ані Лорак. Я отримала другу премію Всеукраїнського фестивалю "Червона рута", а в Америці стала володарем Гран-прі Всесвітнього конкурсу молодих виконавців "Big Apple Music - 96", - перелічила свої нагороди Лорак.

"І, звичайно ж, пісенний конкурс "Євробачення - 2008" в Белграді, звідки я привезла в Україну срібло, і який відкрив для мене дорогу в Європу. Важливо пам'ятати, що популярність приходить не відразу, вона приходить до тих, хто багато працює і рішуче йде до своєї мети", - резюмувала Кароліна.

Нагадаємо, цього року "Нова хвиля" відбудеться вперше у Росії - у місті Сочі.

Фото з сайту Лорак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів