Руслану та Макаревича нагородили у Кельні

21 квітня 2015, 13:53

Співачка Руслана поповнила список своїх відзнак. 19-го квітня у Кельні артистку нагородили престижною премією імені Лева Копелєва за внесок у дотримання прав людини, мир та повагу до інших культур.

Також нагороду отримав російський артист Андрій Макаревич, але він за нею не приїхав.

"У мене в руках диплом, який мені разом з іншими лауреатами на сцені у Кельні вручив Фрітц Пляйтген, Голова правління Форуму ім. Лева Копелєва. Це було дуже символічно – 2 українці та 2 росіянина були відзначені премією", - сказала Руслана.

За свою громадську активність Руслана, схоже, отримала більше нагород, ніж за співочі досягнення

"Поруч зі мною на сцені стояв Едуард Успенський. Не приїхав, але отримав диплом Андрій Макаревич. І був Євген Захаров, наш легендарний правозахисник. Власне, ці дипломи руйнують стіни ненависті та війни, які так активно будуються агресорами нового часу", - зауважила співачка та активістка.


Також на церемонії був присутній Голова Європейського Парламенту Мартін Шульц. Під час вступного слова він особливо відзначив Україну, наголосив на тому, що Україні потрібно допомагати і зазначив, що Європа з Україною.

Руслана та Едуард Успенський забрали дипломи особисто

"Я виступаю на різних майданчиках і в різних ролях, але в якій би ролі я не виступала, у якому би форматі не говорила про Україну, я бачу і вдячна за те, що Україну люблять, підтримують і дуже сподіваються на нашу перемогу", - розповіла Руслана.

Фото надані прес-службою

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів