Бен Аффлек розповів про пращурів-рабовласників

22 квітня 2015, 14:50

Американський актор і режисер Бен Аффлек розповів про своїх пращурів-рабовласників та те, чому він намагався приховати цей факт.

Днями навколо зірки виник скандал: багатьох обурило те, що Аффлек попросив не афішувати в одному з телешоу те, що його родичі мали рабів.

Однак згодом актор все ж таки особисто у Facebook розставив усі крапки над "і".

"Після дослідження мого родоводу для шоу "Відшукай своє коріння," було виявлено, що один з моїх далеких родичів був рабовласником. Я не хочу ніяких телевізійні шоу про мою сім'ю, включаючи розповіді про хлопця, який володів рабами. Я був збентежений. Сама думка про це залишила неприємний присмак у роті", - написав Бен.


Аффлек не надто хотів, аби усі довідалися про його родичів-рабовласників

Саме тому, за словами Аффлека, він і звернувся до продюсера телешоу, аби той не афішував цього факту.

"Треба пам'ятати, що це - не програма новин. "Відшукай своє коріння" - це шоу, в якому ви добровільно відкриваєте багато інформації і це може зробити вразливим вас і вашу сім'ю. Передбачається, що ви не будете брехати, але також поважається ваше бажання не обговорювати ті речі, які на вашу думку, можуть збентежити вашу сім'ю", - додав режисер.

"Я шкодую про те, що вирішив, аби ця історія з рабовласниками не була включена в програму. Ми не можемо звинувачувати наших предків і не повинні їх виправдовувати. Наша нація досі веде боротьбу зі страшною історичною спадщиною і те, як публіка зацікавилася цією історією, ще раз підтверджує це", - пояснив він.

Нагадаємо, минулого року Бен Аффлек став на захист мусульман.

Фото з Facebook Бена Аффлека

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів