Руслана заспівала гімн перед боєм Кличка у Нью-Йорку. ВІДЕО

27 квітня 2015, 12:26

Важливу місію довірили співачці Руслані – саме вона виконала гімн України перед боєм Володимира Кличко з Брайантом Дженнінгсом у Нью-Йорку 26-го квітня.

"Коли я виконувала гімн, сектори razomforukraine створили великий прапор України з написом "We stand behind our fighters!". Можливо, для багатьох мільйонів глядачів по всьому світу цей бій – розвага, але для України він означає значно більше!" - зазначила Руслана.

"Усі 12 раундів ми скандували "Україна! Кличко!". Я безмежно щаслива, що Володя переміг і Україна перемогла! Нашій країні зараз вкрай необхідні перемоги, успіх і позитив: як для нашої власної внутрішньої впевненості, так і для іноземців, які хочуть бачити Україну сильною. Я давно не відчувала такого підйому, як сьогодні!", - додала співачка.

Руслана виконала рок-версію гімну

"Версія гімну, яка прозвучала в Нью-Йорку, передає, що ми внутрішньо не зломлені, сильні духом і від нас можна зарядитись. Україна зараз справжня, є патріотизм і натхнення йти вперед і боротися – ми не декларуємо ці речі, ми з них складаємось", - наголосила Руслана.


ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Як відомо, Володимир Кличко виграв у Дженнінгса за очками – за підсумками 12-ти раундів усі три судді віддали перемогу саме українцю.

Фото з Facebook Руслани

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів