Джекі Чан хоче смертної кари для наркоділків

8 травня 2015, 11:24

Китайський актор Джекі Чан оголосив, що підтримує ідею смертної кари для деяких осіб, що коять злочини, пов'язані з наркотиками.

Кінозірка, чий син нещодавно відсидів півроку в тюрмі за зберігання марихуани, має на увазі наркоторгівців, що занапащають тисячі дітей.

Про це Чан говорив на прес-конференції, присвяченій боротьбі з наркотиками, пише "ВВС".

"У деяких випадках я підтримую смертну кару", - сказав 61-річний актор.


"Коли ти завдаєш страждань тисячам і тисячам дітей, гадаю, такі люди пропащі. Ти маєш отримати відповідне покарання", - підсумував Джекі.

У деяких випадках Джекі Чан вважає доцільною смертну кару

Також актор висказався щодо марихуани, котру багато хто не вважає за наркотик, і згадав, як соромно йому було за сина.

"… (Кажуть) Це нормально, це просто як сигарета." А я кажу: "Це не нормально, не в моїй родині", - зазначив Чан.

"Я ніколи не думав, що таке станеться в моїх сім'ї. Того дня, коли я про це взнав, мені було так соромно, я був такий лютий. Як таке могло статися? Я був дуже злий, але через це моя позиція проти наркотиків стала впевненішою", - поділився актор.

Зі слів Джекі Чана, він став більше пильнувати свого сина, усвідомивши, що він не дорослий чоловік, а "досі хлопчисько".

Нагадаємо, 32-річний Джейсі Чан попався на вживанні та зберіганні травички, наданні іншим особам приміщення для вживання наркотика. Зірковий батько, котрий кілька разів офіційно перепрошував за сина, підкреслював, що не тиснув ні на які важелі, щоби пом’якшити молодикові покарання. Син Чана провів за ґратами півроку.

Фото з Facebook Джекі Чана

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів