Кабаєва погладшала і змінила ніс? ФОТО

15 травня 2015, 09:57

Російська олімпійська чемпіонка Аліна Кабаєва, яку вже не один рік записують у коханки президента Росії Володимира Путіна, схоже, сильно погладшала.

Окрім цього у жіночки, яка буцімто кілька місяців тому народила від Путіна доньку, підозріло змінилися риси обличчя і форма носа.

Днями у Москві відбувся черговий дитячий фестиваль з художньої гімнастики "Аліна". Цього року Кабаєва приурочила своє дітище до 70-річчя Дня Перемоги, повідомляє "5-tv.ru".

Кабаєва чи не вперше за рік вийшла в люди

Екс-депутатка, а нині медійниця Аліна з'явилася у просторій сукні, якою, схоже, намагалася приховати зайві кілограми. До речі, нові форми гімнастки можуть бути доказом того, що у березні цього року вона народила нібито чергову дитину від Путіна.


Жіночка тримала за руку Кобзона

На обличчя Кабаєва теж дещо погладшала. До того ж, риси обличчя жіночки мали незвичний вигляд - чи то завдяки макіяжу, чи то завдяки рукам хірургів. Окрім цього у "коханки Путіна" дещо змінилася форма носа.

В мережі відзначають, що в Кабаєвої змінився ніс

На заході публіку розважали актор Сергій Безруков та прихильник бойовиків на Донбасі Йосип Кобзон.

Нагадаємо, у березні швейцарські ЗМІ повідомили про те, що Кабаєва народила доньку.

Раніше в Аліни був дещо курносий ніс

Раніше колишній гімнастці вже приписували двох нащадків від Путіна: нібито в 2008-му році Аліна народила в США сина, а чотири роки потому - доньку.

Щоправда, 31-річна спортсменка весь час заперечує свої стосунки з Путіним і запевняє, що в неї взагалі немає дітей.

Прінсткрін з відео "5-tv.ru" та фото з сайту про Кабаєву і Путіна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів