Єлизавета ІІ жене Міддлтон із декрету?

28 травня 2015, 15:51

Схоже, в королівській родині Великої Британії назріває конфлікт.

Подейкують, Її Величність Єлизавета ІІ вимагає, щоби онукова дружина Кейт Міддлтон, котра лише на початку травня народила вдруге, чимшвидше поверталася до своїх офіційних обов’язків.

Та й узагалі, на думку королеви, герцогу і герцогині Кембриджським варто поменше часу витрачати на дітей та частіше з'являтися на різних публічних заходах.

Про це повідомляє "Celeb Dirty Laundry" з посиланням на "OK!".


13-го червня в Лондоні пройде традиційний парад на честь 89-річчя Єлизавети. Королева хоче, щоби Кейт неодмінно брала в ньому участь. Проте на той момент її крихітці Шарлотті буде лише 6 тижнів.

Єлизавета вважає, що Кейт засиділася в декреті?

Як підкреслює видання, тривалість звичайної декретної відпустки для британок становить 26 тижнів. Деякі мами воліють брати додаткову, ще 26.

За повідомленням джерел, наближених до королівської родини, Єлизавета впевнена: до 13-го сервня Кейт матиме "більш ніж удосталь" часу, щоби відновитися після пологів.

Подейкують, що королева тисне не лише на Кейт, а й на Вільяма. Вона вважає, що принц із дружиною надто багато часу приділяють дітям, нехтуючи своїми робочими обов’язками. Єлизавета є патріархом королівської родини, і її всі мають слухатися. Навіть праонуччине ім'я – Шарлотта Елізабет Діана – мало бути попередньо схвалене королевою.

До слова, як раніше писало видання, велику неприязнь Єлизавета має до матері Кейт, Керол Міддлтон. Зокрема монарха обурило, що та побачила маленьку Шарлотту раніше за неї.

Нагадаємо, за 3 місяці після народження свого первістка, Джорджа, Кейт Міддлтон уже вправно грала в волейбол.

Фото з Facebook Британської монархії та Девіда Бекхема

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів