Дружина Джигурди дійшла до французького суду

3 червня 2015, 11:41

Дружина скандального російського артиста Нікіти Джигурди Марина Анісіна судиться з телевізійниками.

Олімпійська чемпіонка з танців на льоду подала позов проти програми "Первого каналу" "Пусть говорят" у французький трибунал.

Про це розповів Джигурда в коментарі "Собеседнику".

"Марина зібрала усі документи, у французький трибунал подані документи, йде розгляд, вислані претензії до "Первого каналу", до Малаховської програми "Пусть говорят", де наговорили дурниць, де редактори Андрійка (Малахова) образили Марину", - зауважив артист.


За його словами, редактори розповсюдили неправдиву інформацію про те, нібито Анісіна зрадила йому з партнером Гвендаль Пейзера.

"Нібито Анісіна мені зрадила. Це неможливо, бо ми одне ціле", - обурено заявив Джигурда.

Дружина Джигурди хоче засудити телевізійників

На початку березня телевізійники прибули до Франції, аби взяти інтерв'ю в Марини Анісіної.

За словами фігуристки, кореспондентам не сподобалася ступінь відвертості розповіді про розлад у її родині. Дружина Джигурди повідомила, що за інтерв'ю вона отримала солідний гонорар - 600 тисяч рублів і, на її думку, сповна їх "відпрацювала", виконавши всі умови контракту. Однак це не влаштувало телевізійників.

"Знаєте, доходило просто до абсурду, вони говорили мені: "Марина, це нікуди не годиться, можете дати нам трохи драми". У підсумку, після закінчення трьох годин, одна з кореспонденток висловила мені своє невдоволення. Вона заявила, що готова викликати поліцію, тому що я обдурила її очікування. Я не знаю, що вони хотіли почути від мене на адресу Нікіти. Що він підвішував мене ногами до стелі? Але такого не було!" - зауважила Марина.

"Більше того, я не можу сказати нічого поганого про батька своїх дітей. Я розповідала їм ситуацію такою, яка вона є. Я витратила на них єдиний вихідний. І навіщо? Щоб таке почути?" - додала Анісіна.

Аби позбутися надокучливих журналістів фігуристці довелося викликати поліцію.

Нагадаємо, на початку року Джигурда і Анісіна буцімто були на межі розлучення. А нині подружжя заявило, ще чекає на поповнення в сім'ї.

Фото з Instagram Джигурди

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів