Кардашян мало не загорілася та чекає на двійню?

3 червня 2015, 14:11

Подейкують, мрія американської реаліті-зірки Кім Кардашян про другу дитину здійсниться у подвійному розмірі – у неї буде двійня.

Про це пише "Contact Music".

"Кім декому розповіла, що їй зробили штучне запліднення, і що запліднилися дві яйцеклітини. Вона чекає, доки обидва (ембріона) "закріпляться", і вже потім робитиме будь-які оголошення", - стверджує інформатор.

"Вона має зачекати та переконатися, що з обома все добре. І чекає, доки її лікар скаже, що все добре, що обидва ембріони здорові", - додає він.


Між тим у своєму Twitter Кардашян спростувала чутки про те, що замість неї виношуватиме сурогатна мати, а сама зірка ошукуватиме публіку за допомогою фальшивого живота.

Кім Кардашян чекає на двійню?

"Будь ласка! Я на такі речі навіть не реагуватиму. Якби я найняла сурогатну матір, я б сказала про це. На щастя, мені не довелося до цього вдаватися", - написала вона, відповідаючи на чийсь твіт.

До слова, як розповіли джерела видання "People", Кардашян перенесла три гінекологічні операції, аби змогти завагітніти. Вдалою стала друга спроба ЕКЗ.

Між тим шанувальники Кардашян та її чоловіка Каньє Веста вже роблять припущення, як зватиметься їхня наступна дитина або діти. Враховуючи, що первістка пара назвала Норт Вест ("Північний Захід"), то з'являються версії на кшталт Вайлд Вест ("Дикий Захід").

До слова, днями вагітна Кім пережила неабиякий переляк. У неї загорілася сукня.

Про страшну пригоду, що сталася на афтепаті модної церемонії "CFDA", та своїх рятівників Кім написала в Instagram. Вона ще раз подякувала співакові Фаррелу Вільямсові та його дружині Гелен.

"Висловлюю подяку Фаррелові та Гелен, які вчора врятували мені життя! LOL На вечері після церемонії пір'я на моїй сукні загорілося від свічки, і вони кинулися до мене його тушити!", - написала Кім.

Нагадаємо, подейкували, що чергова спроба штучного запліднення Кардашян виявилася невдалою, але, на щастя, це не так.

Фото з Instagram Кім Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів