Стало відомо, яку сукню створив перед смертю Оскар де ла Рента

3 червня 2015, 17:37

За кілька тижнів до своєї смерті в 2014-му році американський дизайнер Оскар де ла Рента власноруч сплів рожеву сукню для онучки Гілларі та Білла Клінтонів.

Імовірно, вбрання для маленької Шарлотти стало останньою роботою модельєра.

Про це розповіла мама дівчинки, Челсі Клінтон, пише "The Daily Mail".

35-річна Челсі згадала про покійного де ла Ренту в своїй промові на церемонії вручення нагород "CFDA Awards" .


Невдовзі після свого народження Шарлотта одержала прощальний дарунок від Оскара де ла Ренти

"Сукня, яку Оскар створив для Шарлотти, була однією з останніх – якщо не останньою – з тих, що він створив. Я подбаю про те, щоби вона знала, їй дуже пощастило одержати такий дарунок. Також я подбаю, щоби вона знала, що їй пощастило ще більше, бо вона живе у світі, що може народити такого творця, як Оскар де ла Рента", - сказала Челсі.

Оскар де ла Рента був давнім другом сім'ї Клінтонів. За словами Челсі, коли вона була невпевненою в собі тінейджеркою, він створив особливу сукню і для неї, і вона їй дуже допомогла.

"Він вірив, що у правильному світлі й, так, у правильній сукні кожна – навіть сором’язлива, незграбна дівчинка, може засяяти трохи яскравіше", - зазначила донька Білла та Гілларі.

Як відомо, Шарлотта, первісток Челсі та її чоловіка Марка Мезвінськи, народилася в вересні 2014-го року. У жовтні не стало Оскара де ла Ренти. Дизайнерові було 82.

Фото з Twitter Челсі Клінтон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів