Пітт і Джолі купують острів?

9 червня 2015, 17:30

Подейкують, зіркова пара, Анджеліна Джолі та Бред Пітт планують підкупити собі ще дорогої нерухомості. Подружжя пригледіло собі грецький острів Гайя за 4,7 мільйона доларів.

Водночас відома багатодітна родина заощаджує на перельотах. Днями Бред, Енджі та шестеро їхніх дітей летіли економ-класом.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на журнал "OK!".

"Енджі закохалася в цей острів. Нарешті діти зможуть вільно гасати всюди, не остерігаючись папарацці", - повідомило джерело.


Зі слів інформатора, Джолі та Пітт уже отримали дозвіл на будівництво шести вілл на острові – вочевидь, щоби було де розселитися і їм, і дітям, і нянькам.

Джолі-Пітти в повному складі летіли в економ-класі. Заощаджують на острів?

До слова, на 40-річчя, яке Джолі святкувала 4-го червня, чоловік подарував їй вінтажний літачок, що може сідати на воду. Також Бред оплатив пілотські курси для коханої. Імовірно, з часом вона сама зможе возити свою родину до Греції.

Днями ж акторів з усіма дітьми сфотографували, коли вони летіли економ-класом "Air France" із Лос-Анджелеса до Парижа. Фото наводить "The Daily Mail".

Не численний почт, а самі актори несли свої речі. Зокрема тендітна Анджеліна тягла валізу та сумку. Кожен із дітей мав наплічника або торбу.

Нагадаємо, ходили чутки, що зіркова родина вже розглядала можливість купівлі острову. Джолі буцімто збиралася подарувати чоловікові острів-серце на 50-річчя.

Прінтскрін із сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів