Твій персональний стиліст

10 червня 2015, 13:00

Сучасним жінкам не так вже й просто йти в ногу з часом, реагувати на нові модні віяння, стежити за трендами, експериментувати і відбирати те, що підходить саме їм. З кожним новим сезоном народжуються нові стилі, колись "табу" стають "маст-хевами", а звичні "маст-хев" перетворюються на "табу".

Дехто успішно виходить з положення сам, адже мода – це пригода, в якій кожного разу можна відкривати себе по-новому. Але є й такі, що губляться серед великої кількості модних новинок і тому віддають перевагу класиці, або звичним для себе напрямкам, не ризикуючи приміряти новий образ.

Саме для останніх стилісти онлайн-магазину MY-FASHION, де представлені кращі українські дизайнери жіночого одягу, готові поділитися секретами, як завжди бути в тренді і, при цьому, залишатися собою, підкреслюючи модними новинками свою індивідуальність.

Характер людини, її внутрішній світ, нероздільні із зовнішністю. І одяг, в даному випадку, – завершальний штрих гармонійного образу. Адже те, як виглядає людина, у що вона одягнена, говорить багато про що, тому, особливо важливо стежити за тим, щоб одяг "розповідав правду".


Поділяючи цю думку, стилісти MY-FASHION допоможуть створити базовий гардероб, який буде відповідати конкретному способу життя, сприйняття світу та індивідуальним особливостям людини, а також зорієнтують з пріоритетами в питаннях обновок.

Звернувшись до професійного стиліста, ви заощадите час, сили і енергію, а також гроші. Адже точно будете знати, чим заповнені полиці гардеробу, що і як комбінується, і чого вам ще не вистачає. Завдяки такому підходу, ризик ситуативних покупок "під настрій" значно знижується.

А якщо, раптом, ви відчуєте, що спокуса зняти стрес хаотичним шопінгом загрожує вашому гаманцю, то можете сміливо проконсультуватися зі стилістом, який швидко направить ваш ентузіазм в потрібному напрямку.

Стилісти MY-FASHION можуть надавати консультації як в онлайн-режимі, так і при особистій зустрічі. В останньому випадку професійний консультант оцінить ваш гардероб, допоможе позбавитися від зайвого, складе вашу власну "капсулу" і надасть рекомендації на майбутнє.

Тому, сміливо заводьте дружбу з консультантом по стилю – захоплююча подорож світом моди і цікаві відкриття не змусять себе довго чекати.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів