Зірка "Аватара" дала чоловікові своє прізвище

10 червня 2015, 14:50

Вийшовши заміж за свого коханого Марко Перего, американська актриса Зої Салдана взяла його прізвище. А її чоловік офіційно став Марко Перего Салдана.

Причому зробив він це з власної волі. Зої відмовляла.

Про це акторка розповіла в інтерв’ю "InStyle", пише "People".

"Я казала йому: "Якщо ти використовуватимеш моє прізвище, в очах твоєї творчої спільноти, спільноти латиноамериканських чоловіків, усього світу ти будеш позбавлений мужності", - поділилася Зої.


У своєму ж Facebook актриса звернулася до всіх "татусів, синів та братів", запевнивши, що їхня спадщина ніде не дінеться, якщо вони візьмуть прізвище дружини, або якщо вона вирішити лишити собі своє.

Зої та Марко "обмінялися" прізвищами

"Я відчула гордість, коли мій чоловік вирішив прийняти моє прізвище як своє… а я – його. Коли він повідомив мені про це рішення, я поділилася з ним своїми ваганнями, а він лише сказав: "Мені насраааати!" (з дуже сильним італійським акцентом!), а ще спитав мене: "Чому ні? Чого ти так боїшся?", - поділилася Зої.

Актриса цікавиться, чому для чоловіка взяти жінчине прізвище – це такий шок, у той час, коли жінок зазвичай ніхто й не питає.

Зої не сумніваються, коли їхні з Марко сини підростуть, вони захоплюватимуться його вчинком.

"Давайте переглянемо визначення мужності", - закликала акторка.

Як вважає Салдана, справжній чоловік – це той, хто розуміє, що у житті нічого не можна здійснити самотужки, і діє спільно зі своєю партнеркою.

"Почнімо з того, що позбудемося обмежень, які успадкували з минулого, та прокладемо новий шлях, рухаючись уперед", - підсумувала Зої.

Як відомо, Салдана й Перего таємно побралися в 2013-му. А наприкінці 2014-го Зої народила хлопців-двійнят.

Фото з Facebook Зої Салдана

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів