В Грузії хочуть зірвати концерт "Placebo"

18 червня 2015, 16:07

Президент Палати культури Грузії Давид Окіташвілі виступив проти концерту британської групи "Placebo" в Тбілісі.

Чиновник вважає, що гітарист колективу Стефан Олсдал образив усю країну, пожартувавши про наслідки повені в грузинській столиці, пише "Лента.ру".

"У "Placebo" немає жодного морального права приїжджати в Тбілісі, але це вирішувати організаторам. Особисто я, одна людина, зроблю все, щоб зірвати цей концерт помідорами і тухлими яйцями. Не дозволю насміхатися над грузинським народом у хвилини випробувань і ображати загиблих", - підкреслив Окіташвілі.

Глава відомства додав, що його готові підтримати грузинська молодь та інші члени Палати культури.


14-го червня Олсдал пожартував про повінь у Тбілісі в соціальній мережі. Він розмістив фотографію бегемота, який втік з Тбіліського зоопарку, і додав, що палає бажанням "приєднатися до цього цирку".

Щось в Грузії не дуже чекають на "Placebo"

Пізніше в той же день музикант видалив пост і вибачився.

"Я правда не хотів нікого образити. З нетерпінням чекаю можливості виступити в Грузії і щиро сподіваюся, що столиця дуже скоро стане на ноги і більше жодних бід не трапиться", - написав він у Instagram.

Нагадаємо, 14-го червня у Тбілісі сталася масштабна повінь. Було затоплено місцевий зоопарк. Кілька тварин втекли. Частина з них потонули, інших застрелили силовики під час ліквідації наслідків повені.

В результаті повені загинуло 13 людей, ще 37 постраждали.

Фото з Facebook "Placebo"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів