Пригожин назвав Земфіру і Лещенка "продажними"

23 червня 2015, 13:01

Чоловік та продюсер співачки Валерії Йосип Пригожин розкритикував російських артистів Льва Лещенка, Земфіру, групи "Браво" і "Ленинград" за участь у фестивалі "Кубана", який перенесли з Калінінграда до Риги.

Чолов'яга назвав артистів "жопошніками" й сказав, що йому за них соромно, пишуть "Дни.ру" з посиланням на "Говорит Москва".

"Продажні, по-іншому назвати не можна. Я їх не засуджую, я не знаю мотиви, з яких вони туди пішли. Але вони роблять все, щоб нас дискредитувати як націю російську і на зло піти туди", - заявив Пригожин.

"Ми від багатьох дистанціювалися, ми не хочемо в принципі наближатися до цих людей. Народ згуртувався навколо президента, а всі інші - жопошніки просто. Я готовий їм в особистій бесіді висловити свою точку зору", - додав він.


Пригожин образився, чи ж просто заздрить, що колег до Риги пускають, а його з Валерією - ні?

Як відомо, минулого року МЗС Латвії заборонив в'їзд в країну співачці Валерії, Йосипу Кобзону, Олегу Газманову, а також Івану Охлобистіну та Михайлу Пореченкову через їх підтримку войовничої політики Росії щодо України.

Однак Пригожин продовжує запевняти, що такі санкції до російських артистів були застосовані незаконно і незаслужено.

"Ми всі йшли від Радянського Союзу, боролися з режимом Радянського Союзу, хотіли свободи, але сьогодні представники МЗС Латвії порушили цю свободу", - зауважив чоловік Валерії.

Продюсер злий на колег, які "посміли" їхати в Латвію.

"Вони президенту в обличчя одне говорять, а за спиною - інше", - вважає Пригожин.

Нагадаємо, що фестиваль "Кубана" вперше пройшов влітку 2009 року на березі Чорного моря в Краснодарському краї. Цього року стало відомо про його перенесення в Калінінградську область.

Та вже 17-го червня ЗМІ дізналися про скасування заходу. Місцева влада пояснили це рішення тим, що неможливо забезпечити безпеку учасників і гостей фестивалю. Водночас, деякі громадські організації та представники РПЦ раніше виступали проти музичного дійства.

Фото з Instagram Пригожина

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів