Рейнолдс досі не вміє правильно носити доньку? ФОТО

24 червня 2015, 13:40

Актриса Блейк Лайвлі привітала свого чоловіка Райана Рейнолдса із Днем батька, виклавши в Instagram його фото з донечкою Джеймс.

Воно зібрало кількасот тисяч "лайків", але й викликало шквал критики – бо Райан, схоже, неправильно носить 6-місячне маля в "кенгурушці".

Про це пише "The Daily Mail".

"Бідне дитя, на вигляд їй незручно, це небезпечно", - пишуть коментатори.
"Будь ласка, дай своєму сексуальному чоловіченьку почитати інструкцію", - просять Лайвлі небайдужі інтернет-користувачі.


Що саме не так, докладно роз’яснила одна з авторок блогу про батьківство "The Stir".

Рейнолдса критикують за неправильне поводження з дитиною

"Ніжки Джеймс звисають знизу переноски, вони зведені разом. Коли ніжки маляти в переносці зводяться разом, це збільшує ризик дисплазії стегнових суглобів, бо маленькі стегна фактично виштовхуються з суглобних сумок. Натомість лікарі радять, щоби дитячі переноски забезпечували підтримку стегон, щоби ніжки розводилися, і стегна були в стабільному положенні", - зазначила експерт.

Неправильно, на її думку, й те, що голівка дитини цілком закрита. Маля не бачить нічого, крім татових грудей, і до нього гірше доходить повітря.

Водночас експерти по дітках похвалили Райана за те, що він підтримує тісний зв'язок із донечкою. Положення маляти й тата "серце до серця" є дуже корисним для їхніх взаємин.

Нагадаємо, до Дня батька себе з синочком Сілесом показав у Instagram і співак Джастін Тімберлейк. Треба зазначити, що й він тримає дитину не дуже правильно: 2-місячного малюка, котрий ще не може сидіти, варто підтримувати за спинку.

Фото з Instagram Блейк Лайвлі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів