#SMARTHOLIDAYS – додаткові переваги при відпочинку з Coral Travel

9 липня 2015, 10:35

Туроператор Coral Travel 4 липня провів нагородження переможців розіграшу у рамках спільного проекту з мережею АЗС Shell #SMARTHOLIDAYS. Вручення цінних призів – 100 літрів пального кожному з переможців – відбулось в "Турагентство Coral Travel" у ТРЦ "Караван".

На івент були запрошені переможці, директор Coral Travel Тетяна Прокопенко, представники Coral Travel, представники мережі АЗС Shell і преса. Переможцями стали Клієнти Coral Travel - Наталія Дашкевич (Біла Церква), котра у найближчий час відправляється на відпочинок до Іспанії, та Олександр Рипіч (Київ), котрий їде до Єгипту.

Нагадуємо, що з 1 червня стартувала спільна з мережею АЗС Shell кампанія Coral Travel - #SMARTHOLIDAYS, в рамках якої 2 провідні компанії надають своїм Клієнтам приємні подарунки. Так, призовий фонд акції включає 20 повністю оплачених тур пакетів на відпочинок і понад 3 000 літрів пального. Щотижня Coral Travel проводить розіграш 100 літрів пального, а Shell розігрує серед своїх Клієнтів відпочинок на 7 ночей в найкращих готелях All Inclusive. Розіграші будуть проходити до кінця вересня, а власне акція продовжиться до кінця 2015 року.


Серед інших привабливих переваг всі Клієнти Coral Travel отримують карти лояльності Shell SmartCard, а преміальні Клієнти – по 250 літрів акційного пального V-Power NITRO+. В свою чергу, Клієнти мережі АЗС Shell можуть отримати приємні знижки у розмірі 1000 та 2000 гривень на відпочинок у 126 готелях світу, обмінявши свої смарт-бали на сертифікати на знижку.

Компанія Coral Travel ще раз вітає усіх переможців акції #SMARTHOLIDAYS та бажає приємного відпочинку та яскравих подорожей! А також, запрошує всіх взяти участь в акції.

Дивіться подробиці акції: www.smartholidays.com.ua

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів